Olemme automaation ja sähköistyksen suunnitteluun, toimituksiin ja huoltoon erikoistunut korkean teknologian palvelutalo, joka hallitsee automaation elinkaaren hankkeen alkumetreiltä tuontantoon ja ylläpitoon saakka.

Teemme koneiden ja kokonaisten tuotantolinjojen automatisointejamodernisointeja ja kenttähuoltoja. Monipuolinen osaamisemme on seurausta pitkistä asiakassuhteista, joiden myötä olemme toteuttaneet automaatioratkaisuja monissa vaativissa projekteissa Suomessa ja eri puolilla maailmaa.

Panostamme osaamiseen ja laatuun sekä joustavuuteen ja aikataulujen pitävyyteen. Pidämme sen minkä lupaamme. Tiivis yhteistyö ja hyvä kommunikaatio asiakasyrityksen ja projektin osapuolten välillä on projektiemme tehokkaan läpiviennin kulmakiviä.

Projekteissa vastaamme usein esisuunnittelustatoteutussuunnittelustalaitetoimituksista ja käyttöönotosta sekä koulutuksista. Käytössämme on myös Polar-Automaation keskusvalmistus, joka tukee projekteja valmistaen niissä tarvittavat keskukset ja laitteet. Lisäksi huollamme ja kunnossapidämme teollisuuden sähkökäyttöjä ja kenttälaitteita. Tarvittaessa sisällytämme myös asennukset toimituslaajuutemme, jonka toteutamme yhdessä kumppaneidemme kanssa.