Skip to content

Haemme nyt  Tornion toimipisteeseen

Teollisuuden kenttähuollon huoltopäällikkö

Kenttähuolto-organisaatiossamme on noin 10 ammattilaista, jotka tekevät huoltoja, korjauksia, asennuksia, asennusvalvontaa sekä käyttöönottoa teollisuuden automaatioon ja sähköistykseen liittyvissä tehtävissä sisältäen taajuusmuuttajat ja kenttäinstrumentit sekä prosessiventtiilit.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen toimintojen parissa toimiminen ja vastaat niiden erinomaisesta toteuttamisesta. Toimit kenttähuoltotiimisi esimiehenä johtaen ja motivoiden tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Sinulla on suora esimiesvastuu 5-10 kenttähuoltoinsinööristä, -teknikosta ja asentajasta. Lisäksi huolehdit asennus- ja huoltotöiden laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta, työturvallisuuskysymyksistä sekä hallinnollisista esimiestehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko tai pitkäaikainen kokemus asennustehtävistä)
  • vähintään 5 vuoden työkokemus sähkö- ja automaatioalalta
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa
  • oma-aloitteista otetta tehtäviin, sekä asiakaslähtöistä asennetta
  • kohtuullista matkustusvalmiutta

Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, aidosti kansainvälisen työympäristön, hyvät työkaverit ja kilpailukykyisen palkan.

Mikäli kiinnostuit, niin tartu haasteeseen, ja myy itsesi meille lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 18.10.2020 mennessä osoitteeseen hr@flowrox.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Angeria puh. 0400 104 977 tai kimmo.angeria@polar-automaatio.fi

www.polar-automaatio.fi

 

Flowrox on globaalisti toimiva virtauksensäätö-, pumppaus-, suodatuksen ja ympäristöteknisten ratkaisujen sekä älykkäiden sovellusten ja automaatiosysteemien toimittaja. Flowrox keskittyy kuluttavien ja muiden vaativien väliaineiden sulku-, säätö-, pumppaus- ja erotusongelmien ratkaisemiseen sekä IIoT- ratkaisujen toimittamiseen lukuisille prosessiteollisuuden sovelluksille, erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuuden sekä energia- ja ympäristöteollisuuden kohteissa. 

Flowroxilla on tytäryhtiöt Australiassa, Chilessä, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Perussa, Ruotsissa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa, sekä myyntiedustajia 81 maassa yhteensä yli 220.