Polar-Automaatio Oy ABB:n auktorisoiduksi yhteistyökumppaniksi

Polar-Automaatio Oy ja maailman johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä ABB ovat solmineet ABB:n Value Provider Program –yhteistyösopimuksen. ABB:n Value Provider Program -ohjelmaan kuuluvat yritykset ovat ABB:n strategisia yhteistyökumppaneita, jotka hyödyntävät ABB:n osaamista toimittamissaan tuotantoautomaatioprojekteissa.

Viralliset ABB Value Provider Program -ohjelman kanavakumppanit tarjoavat sertifioitua ja osaavaa palvelua ABB:n tuotteille. Yhdessä ABB:n kanssa he tarjoavat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin niin yksittäisillä tuotteilla kuin isommillakin kokonaisuuksilla. ABB Authorized Value Provider –yhteistyö takaakin hyvän tuotetuntemuksen ja laadukkaan palvelun.

ABB:n Value Provider Program -kumppanit ovat tyypillisesti erikoistuneet johonkin teollisuudenalaan. Kumppanuusverkoston tavoitteena on tarjota asiakkaalle hyötyä ja tehdä se monipuolisesti. Polar-Automaatio ja ABB toimivat läheisessä yhteistyössä, joten parhaat osaajat ja tekniikat ovat aina loppuasiakkaan saatavilla. Yhteistyö näkyy asiakkaiden prosesseissa tehokkuutena ja laatuna.