Эффективные системные решения

Polar-Automaatio Oy является поставщиком решений для промышленности в сфере электрификации и автоматизации. Мы предлагаем продукты и услуги, которые повышает эффективность, скорость и удобство производственных процессов наших клиентов.

Наши услуги

Новости

  • Новый управляющий директор

    02.03.2016 - Маркус Салониеми был назначен новым управляющим директором Polar-Automaatio Oy начинаа с  1.4.2016. На данный момент он работает главой отделения электроинженерии в компании Outotec. Ханну Салониеми продолжить работать в виде управляющего директора до 1.4.2016 после чего заступит на новую должность в виде менеджера проекторв.Read more...

Facebook

Polar-Automaatio Oy jakoi elämäntapahtuman.

Kaksi vuotta tuli täyteen uudella omistajakunnalla. Polar-Automaatio on tänä vuonna 32v aikuinen joka on jo nähnyt paljon maailmaa ja asioita.

Maailman tilanne on muuttunut merkittävästi ostopäivästä ja työtä on riittävästi. On ollut myyntiä, reissua, suunnittelua, asennusta, projektia käyttöönottoa, uusia ihmisiä, vanhoja tuttuja, kiirettä, haasteita, pieniä vastoinkäymisiä ja vähän stressiäkin mutta päivääkän en vaihtaisi

Kiitos kotiväki että olette jaksaneet. Kiitos Heli, Ulla, Aino, Igor, Kari S, Juha K, Timo, Tuomas, Vesa-Pekka, Ville, Markku, Matti, Jari, Heikki, Jari T, Jarno, Hannu ja Markus. Ja KIITOS asiakkaat, jos teistä joku täällä tämän lukee. Teillä on kaikkein suurin rooli. Ilman asiakkaita ei olisi yrityksiä.
... See MoreSee Less

Kaksi vuotta tuli täyteen uudella omistajakunnalla. Polar-Automaatio on tänä vuonna 32v aikuinen joka on jo nähnyt paljon maailmaa ja asioita.Maailman tilanne on muuttunut merkittävästi ostopäivästä ja työtä on riittävästi. On ollut myyntiä, reissua, suunnittelua, asennusta, projektia  käyttöönottoa, uusia ihmisiä, vanhoja tuttuja, kiirettä, haasteita, pieniä vastoinkäymisiä ja vähän stressiäkin mutta päivääkän en vaihtaisiKiitos kotiväki että olette jaksaneet. Kiitos Heli, Ulla, Aino, Igor, Kari S, Juha K, Timo, Tuomas, Vesa-Pekka, Ville, Markku, Matti, Jari, Heikki, Jari T, Jarno, Hannu ja Markus. Ja KIITOS asiakkaat, jos teistä joku täällä tämän lukee. Teillä on kaikkein suurin rooli. Ilman asiakkaita ei olisi yrityksiä.

От проектирования до ввода в эксплуатацию

Наши решения покрывают все промышленные отросли автоматики. Клиент получает полный пакет услуг, от планировки до мониторинга результата работ.

УСЛУГИ СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ

Партнеры

 
ABB AVP
Sarlin
Rittal
SLO
Emerson