Uutiset

Haemme vahvistuksia nykyiseen automaatio-osaajien joukkoon

Työtehtäviämme ovat kotimaiset ja ulkomaiset teollisuuskohteet ja ne sisältävät esi- ja toteutussuunnitelua, automaation sovellusohjelmointia, projektinhoitoa sekä asennusvalvonta ja käyttöönottotehtäviä.

Toivomme sinulta noin 5 vuoden kokemusta prosessiteollisuuden sähkö-automaatiosuunnitelutehtävistä, kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn muun ryhmän vahvalla tuella, ulospäinsuuntautunutta, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta  sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta työaikojen suhteen sekä matkustusvalmiutta koti- ja ulkomaan kohteissamme.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa osaamista kilpailukykyisellä palkalla.

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Sähkö-automaatiosuunnittelijan tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI/YAMK, Ins. AMK) erityisesti sähkövoimatekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueelta sekä yleisesti prosesssähköistyksen tuntemusta. Tehtävien hoito vaatii lisäksi suunnitteluohjelmistojen tuntemusta ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi ALMA, CADS suunnitteluohjelmistojen osaamista, sähköpätevyydet sekä ruosin kielen taidon.

AUTOMAATION SOVELLUSSUUNNITTELIJA

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI/YAMK, Ins. AMK), erityisesti säätö- ja mittaustekniikan alueelta sekä automaation sovellusohjelmointi osaamista. Tehtävien hoito vaatii lisäksi ohjelmoitavien logiikoiden (PLC) / automaatiojärjestelmien (DCS) ohjelmointi taitoa ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi ABB IT800xA, Valmet DNA ja Siemens PCS7 järjestelmien ohjelmointitaidon ja ruotsin kielen taidon.

Hakemukset ja lisätietoja työtehtävistä

Lisätietoja työtehtävistä puhelimitse tai sähköpostilla Markus Saloniemi p. 040 571 9520, markus.saloniemi@polar-automaatio.fi

Lähetä hakemuksesi 20.6.2017 mennessä osoitteeseen markus.saloniemi@polar-automaatio.fi